Over Kunsthuis Steengoed

Bij Kunsthuis - Galerie  Steengoed komt u als u op zoek bent naar een kunstwerk of advies wil over het beheer van uw collectie. Onze jarenlange ervaring met kunstenaars in de Steenhouwerij en Collectie Beheer heeft ons doen besluiten het Kunsthuis - Galerie Steengoed op te richten.

Onze collectie bestaat uit uiteenlopen werken van gerenommeerde kunstenaars waaronder: Appel, Arthur Spronken, Francesca Zijlstra, Henri van Daalhoff, Andre Vranken.

Bij ons kunt u kunst huren en kopen of de gehele zorg voor uw collectie neerleggen. Ook voor een lijst of sokkel bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben wij een eigen beeldhouwwinkel/ steenhouwerij waar al uw beelden kunnen worden voorzien van een sokkel, een groot assortiment stenen en al het gereedschap om van steen tot beeld te komen.

Belangrijker voor u is misschien wel dat wij ook beelden plaatsen en altijd een passende oplossing bieden. Ook kunt u terecht voor lijstwerk.  

Wij geloven in het opbouwen van langlopende relaties met onze klanten door uitsluitend werkstukken van de hoogste kwaliteit te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wees welkom, en kom genieten van onze prachtige Kunsthuis Galerie Steengoed.

Openingstijden:

vrijdag       10.00 - 17.00 uur

zaterdag   10.00 - 16.00 uur

en op afspraak!

Tel.nr: 06 53723690 of 0223 533822

De Lange Ring 6

1761 AS Anna Paulowna

Aanmelden nieuwsbrief (email-provider.eu)